Členská schůze TJ Liga stovkařů Olomouc 2024: děkujeme, že jste přišli!

Členská schůze TJ Liga stovkařů Olomouc 2024: děkujeme, že jste přišli!

Datum zveřejnění: 16.5.2024

Výroční členská schůze Ligy 100

Takřka přesně po roce a opět symbolicky v samotném srdci Mekky většiny olomouckých běžců – v Rudolfově aleji Smetanových sadů, konkrétně ve zdejší restauraci Fontána – se v úterý 14. května 2024 uskutečnila letošní výroční členská schůze TJ Liga stovkařů Olomouc, z.s. Zúčastnilo se jí 60 členů naší TJ s právem hlasovacím + početná skupinka mladých klubových nadějí. Všem zúčastněným moc děkujeme! Usnesení, jež členská schůze jakožto nejvyšší orgán našeho spolku přijala, si můžete přečíst ZDE.

Na členské schůzi se rovněž vyhlašovali vítězové jednotlivých kategorií loňského Přeboru TJ Liga stovkařů Olomouc. Stali se jimi:
Kategorie A: Tomáš Krátký
Kategorie B: Martin Lorenc
Kategorie C: Oldřich Adámek
Kategorie D: Pavel Jína
Kategorie E: Jaromír Vaněk
Kategorie F: Jitka Špičáková
Kategorie G: Lucie Kolmašová
Kategorie H: Ludmila Písková
Všichni přeborníci obdrželi krásné, ručně vyrobené originální medaile.

Již počtvrté se na členské schůzi losovaly dvě poukázky, tentokrát v hodnotě 1300 korun do prodejny Asics Ondřeje Němce – první za účast na alespoň jednom závodu Přeboru TJ Liga stovkařů Olomouc získal Jiří Peřina a druhou pro účastníka členské schůze Jiří Morávek. Za rok losujeme zase!

Stávající i noví členové také hradili členské příspěvky na rok 2024 (plnoplátci 300,- Kč, studenti a důchodci 150,- Kč). Pokud jste se nemohli členské schůze zúčastnit, pošlete, prosím, členský příspěvek na účet naší TJ 241299357/0300 (Československá obchodní banka), případně se můžete domluvit na jeho hotovém uhrazením třeba na některém ze závodů s Bobem Barbořákem (b.barborak@seznam.cz, tel.: 606 449 196). Děkujeme, že takto podporujete naši činnost a tím i vaše oblíbené běžecké akce a závody!

Fotografie z naší letošní členské schůze si prohlédněte ZDE.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *