Členská schůze TJ Liga stovkařů Olomouc 2022: děkujeme, že jste přišli!

Členská schůze TJ Liga stovkařů Olomouc 2022: děkujeme, že jste přišli!

Datum zveřejnění: 18.5.2022

Výroční členská schůze Ligy 100

Zhruba po tři čtvrtě roku (přechozí proběhla kvůli koronavirovým restrikcím až na podzim 2021), ale opět symbolicky takřka v samotném srdci Mekky většiny olomouckých běžců – v Rudolfově aleji Smetanových sadů, konkrétně ve zdejší restauraci Fontána – se v úterý 17. května 2022 uskutečnila letošní výroční členská schůze TJ Liga stovkařů Olomouc, z.s. Zúčastnilo se jí 60 členů naší TJ s právem hlasovacím + početná skupinka mladých, ale o to hlasitějších klubových kolegů.:-) Všem zúčastněným moc děkujeme! Usnesení, jež členská schůze jakožto nejvyšší orgán našeho spolku přijala, si můžete přečíst ZDE.

Na členské schůzi se rovněž vyhlašovali vítězové jednotlivých kategorií loňského Přeboru TJ Liga stovkařů Olomouc. Stali se jimi:
Kategorie A: Zdeněk Krejčí
Kategorie B: Martin Lorenc
Kategorie C: Oldřich Adámek
Kategorie D: Bohuš Barbořák
Kategorie E: Jaromír Vaněk
Kategorie F: (bez vítězky)
Kategorie G: Linda Lorencová
Kategorie H: Ludmila Písková
Všichni přeborníci obdrželi krásné, ručně vyrobené originální medaile. Další v pořadí, kteří absolvovali předepsaný počet závodů, pak pamětní záložky. Za rok chystáme motivační pozornost možná ještě lákavější – originální funkční čelenku v barvách naší TJ…

Již podruhé se na členské schůzi losovaly dvě poukázky, tentokrát v hodnotě 1500 korun do prodejny Asics Ondřeje Němce – první za účast na alespoň jednom závodu Přeboru TJ Liga stovkařů Olomouc a druhá pro účastníky členské schůze. Obě shodou okolností získala Markéta Nečesaná a odnesla si tak ze schůze velmi atraktivní dárek). Za rok losujeme zase!

Stávající i noví členové také hradili členské příspěvky na rok 2022 (plnoplátci 300,- Kč, studenti a důchodci 150,- Kč). Pokud jste se nemohli členské schůze zúčastnit, pošlete, prosím, členský příspěvek na účet naší TJ 241299357/0300 (Československá obchodní banka), případně se můžete domluvit na jeho hotovém uhrazením třeba na některém ze závodů s Bobem Barbořákem (b.barborak@seznam.cz, tel.: 606 449 196). Děkujeme, že takto podporujete naši činnost a tím i vaše oblíbené běžecké akce a závody!

Fotografie z naší letošní členské schůze si prohlédněte ZDE.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *