Čtvrtý pokus: Pojedete s námi do Krakova?

Čtvrtý pokus: Pojedete s námi do Krakova?

Datum zveřejnění: 9.2.2022

Jaro a podzim 2020 i jaro 2021. Už třikrát znemožnila proticovidová opatření uspořádání 19. PZU Cracovia Maratonu, na který se chystal i náš neoficiální maratonský kroužek kamarádů neformálně sdružených kolem TJ Liga stovkařů Olomouc. Nyní to (snad!) vypadá, že se závod uskuteční, a to konkrétně 24. dubna tohoto roku. Přidáte se k nám?
Výlet na PZU Cracovia Maraton slibuje velký kulturní zážitek, ale také šanci zaběhnout si kvalitní čas; jeho trať nepostrádá všechny potřebné mezinárodní certifikáty. Ve středu 9. února se znovu otevřela dodatečná registrace; kdo si nechal původní startovné z roku 2020, je ve startovní listině automaticky. Zatím tedy nemáme zformovanou regulerní výpravu, ale počítáme opět se společnou cestou, „kulturním“ programem i ubytováním. Startovné nyní činí přijatelných 120 PLN (cca 660 Kč). A pozor, maraton je (vedle vozíků pro handicapované) opět jedinou krakovskou tratí, doprovod, který si netroufne na procházku dlouhou 42 km, bude tedy tentokrát ryze turistický.
Svůj seriózní zájem o cestu a program v běžecké tlupě hlaste co nejdříve na e-mail ambo@email.cz. Včas dostanete další pokyny a informace. Kvůli bezproblémovému zajištění dopravy a ubytování budou přihlášky uzavřeny v závěru února. Budeme se na vás těšit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *