Známe vítěze Přeboru Ligy stovkařů. Mohou se těšit na originální medaile

Známe vítěze Přeboru Ligy stovkařů. Mohou se těšit na originální medaile

Datum zveřejnění: 7.4.2021

I přes komplikovanou loňskou sezonu, jejíž průběh značně poznamenala koronavirová epidemie, se podařilo v improvizovaných podmínkách dokončit nejen Velkou cenu vytrvalců Olomouckého kraje, ale také Přebor TJ Liga stovkařů Olomouc 2020. Novým přeborníkům předáme jejich ceny při nejbližší vhodné příležitosti, zatím si pojďme alespoň prozradit jejich jména.
Přebor TJ Liga stovkařů Olomouc se v roce 2020 nakonec skládal z těchto závodů: 41. Zimní běh přes Kosíř, 6. Běh Jana Opletala, 10. Hudební pětka na dráze, 34. Běžecký mítink – Bohuňovice, 37. Litovelská nealkoholická čtrnáctka a 37. Stará Ves – Alfrédka – Stará Ves. Hodnoceny byly čtyři závody z nakonec uskutečněných šesti s největším počtem bodů stejným systémem jako Velká cena vytrvalců Olomouckého kraje (vítěz kategorie získává v každém závodě 70 bodů; porovnáním dosaženého času jednotlivých závodníků s časem vítěze příslušné kategorie se zjistí procento jejich ztráty na vítěze). Vítězové jednotlivých kategorií se mohou těšit na originální medaile. Jedná se o tyto borce:
muži A – Stanislav Krajča
muži B – Martin Lorenc
muži C – Zbyněk Jelínek
muži D – Bohuš Barbořák
muži E – Jaromír Vaněk
ženy F – bez vítězky
ženy G – bez vítězky
ženy H – Ludmila Písková
Další borci, kteří absolvovali alespoň čtyři závody (Zdeněk Krejčí, Tomáš Krejčí, Petr Ondryáš, Adam Fritscher, Marián Fančovič, Tomáš Písek, Peter Kosztyu) obdrží pamětní záložky. Účastníci alespoň jednoho ze závodů budou zařazeni do slosování o hodnotnou cenu.
Přebor Ligy stovkařů Olomouc je vyhlášen i pro letošní rok. Jeho podobu však vedle jury opět bohužel spoluurčuje i COVID-19.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *