Ozvěny víkendu: všichni na Kosíř, Kovář s Lachnitem na Lysou

Ozvěny víkendu: všichni na Kosíř, Kovář s Lachnitem na Lysou

Datum zveřejnění: 11.1.2018

Velmi stručné budou první letošní ozvěny uplynulého běžeckého víkendu. Prakticky každý, kdo měl (alespoň na startu) zdravé nohy, vyrazil v sobotu ze Slatinic zdolávat vrchol Kosíře.

A to je dobře, úvodní díl nového ročníku Velké ceny vytrvalců Olomouckého kraje byl totiž až na pár zmatků způsobených především mimořádným počtem závodníků velmi vydařený. Ve výsledkových listinách jsme tak nalezli jen dva členy naší TJ, kteří před Zimním během přes Kosíř dali přednost jinému zápolení. A jistě není náhodou, že se jedná o dnes už skutečně ostřílené veterány Lysacupu. Jeho první etapa roku 2018 měřila osm kilometrů, nabídla převýšení 922 metrů a startovala z Ostravice. Po překonaných zdravotních problémech ji na 18. místě absolvoval Roman Kovář (55:00), naopak s virózou se na trati musel potýkat Honza Lachnit (39. místo, 58:37). Tak ať zdraví v novém roce drží, kluci!

Podařil se vám dobrý běžecký výsledek a chcete se jím oprávněně pochlubit? Pak napište na e-mail ambo@email.cz a my se rádi pochlubíme i za vás. A pamatujte: Žádný běžecký výkon není špatný!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *